توضیحات
سالاد بار یکی از جذاب ترین قسمت های رستوران و فست فود است. سالاد بار حتی می تواند مکانی باشد که در آن غذا و مخلفات برای مشتریان سرو می شود. جایی که سالادهایی با طعم های مختلف و چاشنی های جذاب از نقاط مختلف دنیا جمع آوری شده و به طرفداران خود تقدیم می شوند. سالاد بار همچنین مکانی است که می توانید فیبر رژیمی خود را تامین کنید.
شما به کمک سالادبار می توانید گزینه های بی شماری را در اختیار مشتریان قرار دهید. (به دوستداران فست فود توصیه می شود که کالری غذا را 500 کالری نگه دارند و این کار با غذاهای فیبری مانند سالاد انجام می شود.)
متریال بدنه و تجهیزات سالاد بار
خوشبختانه امروزه سالادبارهای زیادی در تهران و شهرهای بزرگ کشور تاسیس شده اند. این نشان دهنده توجه روزافزون مردم کشور عزیزمان به سلامتی شان است. کاسه سالاد باید مانند بسیاری از مواد دیگر آشپزخانه از جنس استیل ضد زنگ باشد. اما بدنه می تواند از چوب، فولاد یا مواد دیگر ساخته شود.
انواع سالادبار
سالادبارها اغلب بر اساس شکل و اثربخشی تقسیم می شوند. این نوع محصولات به سه نوع یک طرفه، دو طرفه و پیچیده تقسیم می شوند. مفهوم سرویس یک طرفه و دو طرفه واضح است، اما مفهوم کامل فول سرویس شاملیک گارد شیشه ای است که مشتریان می توانند غذاها و سالادهای خود را از داخل آن انتخاب کنند. کارکنان سالاد بار یا رستوران مسئولیت سرو غذا را بر عهده خواهند داشت. سالاد بار نیز بسته به نوع آن به سه نوع تقسیم می شود:
- سالادبار داغ
- سالادبار سرد
- سالاد بار فریزی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.