توضیحات
ستگاه پودرزن (بردینگ) مرغ سوخاری دستگاهی است برای تهیه مرغ سوخاری که در فست فودها به آن پودر زن نیز می گویبم. این دستگاه در دو نوع دستی و اتوماتیک تولید میشود. این دستگاه کار را برای شما بسیار سریع و راحت خواهد کرد. وظیقه پودرزنی را به شکل اتوماتیک برعهده میگیرد. میتوان از این دستگاه تمام رستورانها و فستفودها برای تهیه مرغ سوخاری، فیله کنتاکی، پیاز سوخاری، قارچ سوخاری و غیره استفاده کرد.
انواع دستگاه بردینگ
دستگاه بردینگ پودر زن مرغ سوخاری در دو مدل ارائه میشود. تک لگن و دو لگن. معمولاً دولگن را برای جداسازی پودرسوخاری معمولی و پودرسوخاری تند یا اسپایسی انجام میدهند.
همچنین دستگاه به دو نوع دستی و اتوماتیک تقسیم میشود که در آن مخلوط پودر آرد و ادویه یا دستی و یا بهصورت اتوماتیک
پس از طعم دار کردن مرغها با استفاده از دستگاه مرینیتور باید با دستگاه پودرزن آن را برای پخت آماده کرد. مخلوطی از آرد و ادویه در مخزن قرار گرفته و به صورت دستی یا اتوماتیک تکههای مرغ روی آن غلتانده میشوند.
قسمت های مختلف دستگاه پودر زن
- درپوش پلاستیکی
- سطل پودرساز پلاستیکی
- سطل پودرساز پلاستیکی
- سرپوش سطل پلاستیکی
- طشت پلاستیکی سفید برای گلوله های خمیر ضایعات
- سبد سرخکن گرد
- دیگچه سرخکن گرد
ابعاد دستگاه پودرزن
- طول: 110 سانت
- عرض: 70 سانت
- ارتفاع: 90 سانت
- ارتفاع با گیره سبد: 132 سانت
- قطر داخلی لگن: 30 سانت
- ابعاد لگن پودر: 46×46 سانت
- ارتفاع عمقی لگن: 26 سانت
مزایا و ویژگیهای دستگاه پودرزن
- در ساخت این تجهیزات مانند دیگر تجهیزات آشپزخانه صنعتی تولیدی آپادانا تجهیز آراز تمامی اصول و استانداردهای بهداشت و ایمنی رعایت شده است.
- همچنین در ساخت آن از استیل ضدزنگ آلیاژ 304 استفاده شده است که مقاومت خوبی در برابر فشار و دما دارد و به سادگی نیز تمیز میشود.
- ابعاد دستگاه نیز به کاملاً استاندارد طراحی شده است و آن را باید در قسمت آماده سازی مجموعه مرغ سوخاری قرار داد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.